High Definition Wax

Ganske enkelt vårt fineste produkt, som gir det dypeste nivået av glans

Denne voksen er utviklet av eksperter og er et resultat av 50 år med produktundersøkelser. Hver beholder blir fylt og inspisert for seg før voksen forsiktig luftkjøles, noe som sikrer at den er klar til å brukes på verdens fineste kjøretøy.

Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) inneholder en nøye balansert, men likevel kompleks blanding av polymer, karnauba- og mikrokrystallinsk voks.

Overflater som er behandlet med denne fremragende voksen viser en usedvanlig motstand mot forurensning, inkludert salt, rensemidler, UV-lys, sur nedbør og industriutslipp. Produktet er helt fritt for slipemidler, vann og emulgatorer.

Innhold:

  • 150 g Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax)
  • 2 Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax Applicator)-påføringspad
  • 1 Høy-tek poleringsklut (Hi-Tech Finishing Cloth)

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Undersøk den rene og tørre lakken for små riper og forurensning. Behandle det med Superharpiks-polish (Super Resin Polish) eller Leiresettet til overflatebehandling (Surface Detailing Clay Kit) etter behov.
  2. Ved å bruke den røde påføringspaden, anvend på ren, tørr lakk med lette sirkelbevegelser og etterlat et tynt, jevnt lag på alle lakkerte overflater. Ikke bruk for mye, for dette gjør det vanskelig å polere voksen senere. Skal ikke påføres ulakkert gummi eller pyntelister i plast.
  3. La voksfilmen tørke i 10 til 15 minutter og poler deretter ved å bruke mikrofiberkluten.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Vil Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) beskytte mot steinsprut?
Svar: Nei, Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) vil ikke beskytte mot steinsprut.

Spørsmål: Kan Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) påføres med en polermaskin?
Svar: For det beste resultatet bør Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) påføres for hånd og fjernes ved å bruke påføringspaden og mikrofiberkluten som følger med i settet.

Spørsmål: Hvor lenge varer Høydefinisjonsvoksen (High Definition Wax)?
Svar: Høydefinisjonsvoksen (High Definition Wax) er utformet for å gi en overflate med en dyp glans og maksimal beskyttelse gjennom opp til 50 vasker, avhengig av hvordan kjøretøyet brukes og hvordan det oppbevares. For å sikre at kjøretøyet ditt alltid er beskyttet, bruk det 2 til 4 ganger i året.

Spørsmål: Hvor ofte kan jeg bruke denne voksen?
Svar: Du kan bruke denne voksen så ofte du vil, bare pass på at overflaten er vasket og tørket først.

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Sikkerhetsdatablad

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel