Metal Polish

Et hurtigvirkende middel som vil fjerne misfarging fra messing, kobber, rustfritt stål, krom, aluminium og ulakkert aluminiumlegeringer og gjøre dem skinnende blanke

Metall-polish (Metal Polish) er utformet for å takle kraftig misfarget metall, og gir overflatene tilbake sitt opprinnelige utseende og beskytter dem med et vokslag.

Den passer til messing, kobber, rustfritt stål, krom, aluminium og ulakkert aluminium. Ikke bruk den på forkrommet plast, lakkerte lettmetallhjul, metaller med speiloverflate eller ny forkromming. Bruk Superharpiks-polish (Super Resin Polish) på disse overflatene i stedet.

Når de er polert, kan disse overflatene beskyttes ytterligere med voks eller et tetningsmiddel.

Profesjonelt tips: Ikke bruk Metall-polish (Metal Polish) på moderne forkrommet plast, lakkerte lettmetallhjul, metaller med speiloverflate eller ny forkromming, fordi disse overflatene er mykere. Bruk Superharpiks-polish (Super Resin Polish) på disse overflatene i stedet.

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Rist godt, ta det på en myk klut og gni frem og tilbake over metalloverflaten.
  2. Etter hvert som metallet rengjøres, kan det danne seg et svart lag som kan poleres bort med en mikrofiberklut.
  3. Øk trykket på områder som vanskelige å fjerne.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke Metall-polish (Metal Polish) på eksosrørene mine?
Svar: Du kan bruke Metall-polish (Metal Polish) på alle eksosrør.          

Spørsmål: Kan jeg bruke Metall-polish (Metal Polish) på pyntelister i metall?
Svar: Metall-polish (Metal Polish) kan brukes på pyntelister som virkelig er av metall. Noen pyntelister kan imidlertid se ut som de er av metall eller krom, men de er faktisk lagd av plast. Hvis de er lagd av plast, bruk Superharpiks-polish (Super Resin Polish) i stedet. Så lenge pyntelistene dine virkelig er av metall, kan du bruke Metall-polish (Metal Polish). Hvis du arbeider på et trangt område, pass på å beskytte alle lakkerte eller plastoverflater med maskeringstape før du tar middelet i bruk.

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Sikkerhetsdatablad

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel