Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Ultimate Screenwash

En høykonsentrert formel som når den brukes uten å blandes opp forblir effektiv og fryser ikke i -45 °C

En svært effektiv spylevæske som sikrer en ren rute under alle vær og føreforhold. Ekstrem spylevæske (Ultimate Screenwash) er det perfekte valget for alle kjøretøy og typer av spyling, inkludert frontlysspylere. Den fjerner all vanlig forurensing og vil ikke fryse ned til -45 ºC.

Flasken kan se liten ut, men 500 ml gir deg opp til 8 liter spylevæske, og vil lett gå gjennom skitt fra veien, rester av insekter og alt annet som kan ende opp på frontruten din.

På vinteren kan blandingsforholdet justeres ut fra fallende temperaturer for at spylevæsken skal fortsette å holde frontruten ren.

Den egner seg til alle typer spylere, også frontlysspylere, og er trygg for lakk og pyntelister.

Hvordan du bruker dette produktet

Fortynning ˚C °C
Maksimal fortynning 1:9 -3°C
Vinter * 1:4 -6°C
Streng vinter ** 1:2 -14°C
Ekstrem vinter *** 1:1 -25°C
**** 1:0 -45°C

Optimal rengjøring anbefalt for best ytelse om sommeren og om våren, eller om høsten over -3 ˚C.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hvor fortynnet skal Ekstrem spylevæske (Ultimate Screenwash) være i bruk?
Svar: For optimal rengjøring vil vi anbefale å bruke Ekstrem spylevæske (Ultimate Screenwash) fortynnet i et forhold på 1:9. Optimal rengjøring anbefalt for best ytelse om sommeren og om våren, eller om høsten over -3 ˚C. Vennligst se merkelappen på baksiden for flere fortynningsforhold avhengig av værforhold.                 

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Ekstrem spylevæske (Ultimate Screenwash)

pdf icon

Ekstrem spylevæske (Ultimate Screenwash), rengjøringsmiddel

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel