Ultra Deep Shine

En polish som er spesielt utformet for biler med mørke farger. Den fjerner mindre riper, lakkvirvler og oksidering, og etterlater lakken med en myk, jevn glans og dypere farge

Ultradyp glans (Ultra Deep Shine) er polish til bruk på svarte og mørke biler som har mye lakkvirvler, fine riper eller hologrammer.

Ultradyp glans (Ultra Deep Shine) er en alt-i-ett-formel som både polerer og beskytter samtidig. Man skal derfor ikke bruke Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) eller Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) etter å ha brukt Ultradyp glans (Ultra Deep Shine).

Profesjonelt tips: Ikke la produktet tørke på lakken i lengre tid. Anvend den på et panel, la det tørke og poler det med en gang. Hvis du bruker Superharpiks-polish (Super Resin Polish), er det ikke nødvendig å bruke Ultradyp glans (Ultra Deep Shine).

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Rist det godt, og anvend det så på ren, kjølig lakk med en bomullsklut eller polish påføringspad, ved å bruke en lett sirkelbevegelse.
  2. Bruk den å ett panel av gangen, og øk trykket for å fjerne mindre feil.
  3. La den tørke til en matt overflate og poler så til panelet skinner med en Høy-tek poleringsklut (Hi-Tech Finishing Cloth) før du går videre til neste del.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Bruker jeg Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) over Ultradyp glans (Ultra Deep Shine)?
Svar: Nei, Ultradyp glans (Ultra Deep Shine) er et frittstående produkt, og bruk av Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) eller Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) anbefales ikke.

Spørsmål: Hvor ofte kan jeg bruke Ultradyp glans (Ultra Deep Shine) uten å skade lakken?
Svar: Ultradyp glans (Ultra Deep Shine) vil ikke skade lakken på bilen. Den kan brukes på nytt når overflaten ikke lenger er vannavstøtende eller det nødvendig å forsterke glansen.

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Sikkerhetsdatablad

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel