Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Active Insect Remover

En brukervennlig flekkfjerner for alle utvendige overflater

Rester av insekter er ikke bare stygge, men kan også skade lakken og etterlater ofte et varig merke. Det tykke skummet i Aktiv insektfjerner (Active Insect Remover) gjør det lett å tørke vekk alle insekter med en mikrofiberklut og gir deg en ren bil igjen. 

Hvordan du bruker dette produktet

1. Rist godt og sprøyt direkte på restene etter insekter, og vent i omtrent 30 sekunder så de blir mykere.

2. Tørk av overflaten med en myk klut eller skyll av hvis du bruker den før en fullstendig vask av kjøretøyet.

3. Vanskelige insektrester kan kreve at du sprøyter to ganger. Hvis produktet tørker, poler med en fuktig klut sprøytet med Aktiv insektfjerner (Active Insect Remover).

Ikke bruk den på varme overflater.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan Aktiv insektfjerner (Active Insect Remover) brukes på glass og frontlys?
Svar: Så absolutt! Aktiv insektfjerner (Active Insect Remover) er trygg å bruke på lakk, lampehus i glass og plast og nummerplater. Den er trygg å bruke på enhver hard utvendig overflate. 

Spørsmål: Hvor ofte kan jeg bruke dette produktet?
Svar:  Aktiv insektfjerner (Active Insect Remover) er et enestående forebyggende vedlikeholdsprodukt. Prøv å bruke det når du ser rester av insekter på kjøretøyet ditt for å unngå å behøve mer omfattende korreksjonsarbeid. Det finnes ingen grenser for hvor ofte du kan bruke det.

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Aktiv insektfjerner

pdf icon

Aktiv insektfjerner rengjøringsmiddel

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel