• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Bodywork Shampoo Conditioner

En dyptrensende sjampo med lite skum og en vannavstøtende overflatebehandling som gjør skyllingen lett og gir en kontinuerlig beskyttelse

Product Info

En ren bil er en vakker ting, og det er lett å oppnå med Karosseri-sjampo/balsam (Bodywork Shampoo Conditioner), vår hardtarbeidende, men likevel milde, ph-nøytrale sjampo.

Den løsningen med lite skum inneholder en vannavstøtende film som får rensevannet til å strømme av overflaten, og hjelper deg med å rense og tørke bilen din raskere.

De aktive ingrediensene rengjør bilen din uten å fjerne polish eller voks som du tidligere har brukt på den.

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Rist godt. Hell to fulle korker i en bøtte og tilsett ti liter varmt eller kaldt vann.
  2. Spyl karosseriet for å skylle bort overflødig smuss. Arbeid alltid med en kjølig overflate, og bruk sjampoen på bilen fra taket og nedover.
  3. Ikke la sjampoen tørke på bilen.
  4. Skyll godt med rent vann og tørk med et Mikrofiberhåndkle (Microfibre Drying Towel) for å forebygge vannflekker.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hvorfor gir Bodywork Shampoo Conditioner mindre skum en noen andre bilsjampoer?
Svar: Bodywork Shampoo Conditioner er spesifikt utformet for å gi et alternativ med mindre skum når du vasker kjøretøyet ditt. Løsningen med lite skum inneholder en vannavstøtende film som får rensevannet til å strømme av overflaten, og hjelper deg med å rense og tørke bilen din raskere.

Spørsmål: Kan jeg bruke Bodywork Shampoo Conditioner gjennom en høytrykksvasker?
Svar: Du kan bruke Bodywork Shampoo Conditioner gjennom en høytrykksvasker, men det er mulig at du vil foretrekke å bruke vårt spesiallagde Autoglym Polar Wash som et alternativ, da dette er spesielt utformet for å brukes med en høytrykksvasker.

Spørsmål: Bør jeg bruke varmt eller kaldt vann når jeg bruke Bodywork Shampoo Conditioner?
Svar: Du kan bruke varmt eller kaldt vann, alt etter hva du foretrekker. Unngå veldig varmt vann, da dette kan få sjampoen til å tørke på overflaten av kjøretøyet.

Sikkerhetsdatablad

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Karosseri-sjampo/balsam (Bodywork Shampoo Conditioner)

pdf icon

Karosseri-sjampo/balsam (Bodywork Shampoo Conditioner), rengjøringsmiddel

Before & After Results

PRODUKTRESULTATER

Original Image
Modified Image
Before After
RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel