• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Bumper & Trim Gel

En fyldig gel som øyeblikkelig forvandler og beskytter alle ulakkerte plast- og gummioverflater utvendig, og tar dem tilbake til sin opprinnelige dype farge.

Product Info

De ulakkerte utvendige plast- og gummioverflatene på bilen kan falme over tid fra en dyp svart til en utvasket grå farge. Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) gjenoppretter den opprinnelige fargen og etterlater en skinnende, vannavstøtende film.

Gelen inneholder ikke farger eller fargestoffer og kan derfor brukes til å gjenopprette all ulakkert plast til den opprinnelige fargen.

Bruk på utvendig plast, vinyl og gummi, inkludert støpte plaststøtfangere, griller, speilinnfatninger, pyntelister, pyntelister på hjulkasser, dørhåndtak, vinyltak, gummistøtfangere, spoilere og skvettlapper.

Profesjonelt tips: Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) kan også brukes på gummipakninger på dører om vinteren for å forebygge at døren setter seg fast når det er frost.

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Rist godt og ta det på en tørr, ren overflate ved å bruke en Perfekt polish påføringspad (Perfect Polish Applicator).
  2. Gni godt for å sikre et jevnt belegg. For å behandle innviklede griller, påfør med en liten malerkost.
  3. Poler bort eventuell overflødig gel med en ren mikrofiberklut for forhindre striper når det er fuktig vær. Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) skader ikke lakken. Bare tørk den av ved å bruke en klut.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) til å restaurereulakkerte støtfangere og pyntelister på utsiden?
Svar: Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) kan brukes til å fornye alle utvendige ulakkerte plast- og gummipyntelister. Men det er et belegg og vil derfor ikke være en permanent reparasjon.

Spørsmål: Kan jeg bruke Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) på en kalesje av vinyl?
Svar: Så absolutt. Hvis kalesjen din er av vinyl, kan du bruke Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) til å dekke og beskytte overflaten. Hvis du har en vinylkalesje med stoffvirkning, bruk Komplett sett til rens og beskyttelse av kabrioletkalesje (Convertible Soft Top Protect Complete Kit) i stedet.

Spørsmål: Er det silikon i Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel)?
Svar: Gel til støtfanger og pyntelister (Bumper & Trim Gel) inneholder silikon.  

Sikkerhetsdatablad

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Sikkerhetsdatablad

Before & After Results

PRODUKTRESULTATER

Original Image
Modified Image
Before After

Instructional Video

INSTRUKSJONSVIDEOER

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel