Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Clean Wheels

Vårt bestselgende hjulvaskemiddel, Rene hjul (Clean Wheels), er en kraftig og rask formel som går rett gjennom etsende bremsestøv og skitt fra veien

Passer til bruk på pyntefelger i lakkerte lettmetall, og med lakk- og plastoverflater.

Hvis du har en annen hjultype, bruk den mildere Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) i stedet.

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Pass på at hjulene er kalde når du berører dem, for hvis du arbeider med varme hjul, kan det føre til skader.
  2. Arbeid med ett hjul av gangen, anvend rensemiddelet i rikelige mengder fra bunnen og oppover, og dekk hele overflaten på hjulet.
  3. Bruk en hjulbørste til å gni rensemiddelet utover og konsentrer deg om alle områder der skitten setter seg fast, og ikke glem siden av dekket.
  4. Skyll godt og sørg for at produktet er fullstendig fjernet før du går videre til det neste hjulet.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Er det syre i Rene hjul (Clean Wheels)?
Svar: Ja, det er syre i Autoglyms Rene hjul (Clean Wheels). Hvis den brukes i henhold til instruksjonen, vil den ikke skade hjulene. Hvis du har en spesiell hjuloverflate, kan du muligens trenge Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner).

Spørsmål: Hvilken type hjul kan jeg bruke Rene hjul (Clean Wheels) på?
Svar: Rene hjul (Clean Wheels) egner seg til lakkerte lettmetallfelger, lakk- og plastoverflater. Hvis hjulene dine har en annen overflate, bruk i stedet Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner).

Spørsmål: Er det trygt å rengjøre dekkene mine med Rene hjul (Clean Wheels)?
Svar: Ja, Rene hjul (Clean Wheels) kan brukes rett på siden av dekket og gnis utover med en børste for å gi en ren overflate. Dette er et stort trinn å ta før du bruker glans for dekk. Pass på at du skyller Rene hjul (Clean Wheels) grundig av etter bruk.

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Rene hjul (Clean Wheels)

pdf icon

Rene hjul (Clean Wheels) Detergent

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel