Custom Wheel Cleaner

Den syrefrie formelen i Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) fjerner raskt bremsestøv og skitt fra

Den er trygg å bruke på alle hjultyper, inkludert lettmetall-, lakkert lettmetall-, stål-, forkrommede, lakkerte, anodiserte og plastoverflater.

  1. Pass på at hjulene er kalde når du berører dem, for hvis du arbeider med varme hjul, kan det føre til skader.
  2. Arbeid med ett hjul av gangen, anvend rensemiddelet i rikelige mengder fra bunnen og oppover, og dekk hele overflaten på hjulet.
  3. Bruk en hjulbørste eller svamp til å gni rensemiddelet utover og konsentrer deg om alle områder der skitten setter seg fast, og ikke glem siden av dekket.
  4. Skyll godt og sørg for at produktet er fullstendig fjernet før du går videre til det neste hjulet.

Spørsmål: Kan du bruke Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) på lakkert lettmetall?
Svar: Ja, både Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) og Rene hjul (Clean Wheels) kan brukes på lakkerte lettmetallhjul.

Spørsmål: Hva skal jeg bruke til å gjøre forkrommede hjul rene?
Svar: Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) bør brukes til å gjøre forkrommede lettmetallhjul rene.

Spørsmål: Er det trygt å bruke Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) på dekkene?
Svar: Ja. Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) kan brukes rett på siden av dekket og gnis utover med en børste for å gi en ren overflate. Hvis du vasker sidene av dekket før du bruker glans for dekk, vil den vare lenger. Pass på at du skyller godt etter bruk.

Spørsmål: Kan jeg bruke Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner) på delte felger?
Svar: Vi anbefaler å bruke Karosseri-sjampo (Bodywork Shampoo) som et alternativ for delte felger. Da denne typen lettmetallhjul er lagd av flere forskjellige overflater som er festet til hverandre, og det kan være vanskelig å sikre at du skyller rengjøringsmiddelet fullstendig vekk fra hele hjulet, anbefaler vi at du bruker Karosseri-sjampo (Bodywork Shampoo) i stedet, for å unngå risikoen ved å la hjulrensemiddelet tørke mellom disse overflatene.