Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Extra Gloss Protection

Et varig og brukervennlig tetningsmiddel som danner en barriere som bevarer glansen og holder skitten unna

Overflater som er beskyttet av tetningsmidler er lettere å holde rene fordi smuss ikke så lett vil sette seg fast på den glatte overflaten.

Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) er ikke en polish, og vil derfor ikke fjerne eller forbedre utseende til riper, lakkvirvler eller matt lakk. Hvis du har disse problemene med lakken, bruk Superharpiks-polish (Super Resin Polish) først og deretter Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) for å holde på glansen. 

Bruk den på ren, polert lakk og beskytt glansen lenger.

Profesjonelt tips: Hvis du bruker Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection), behøver du ikke å bruke voks i tillegg.

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Rist godt og ta tetningsmiddelet på en myk klut.
  2. Legg et tynt, jevnt lag på de lakkerte overflatene. Skal ikke påføres ulakkert gummi eller pyntelister i plast.
  3. La det tørke i 30 minutter og poler med en Høy-tek poleringsklut (Hi-Tech Finishing Cloth).
  4. Vask regelmessig ved å bruke Karosseri-sjampo/balsam (Bodywork Shampoo Conditioner). Dette fjerner smuss, men ikke Ekstra glansbeskyttelsen (Extra Gloss Protection).

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hvor lenge vil Ekstra glansbeskyttelsen (the Extra Gloss Protection) vare?
Svar: Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) er utformet for å vare gjennom opp til 30 vasker, avhengig av hvor mye kjøretøyet brukes og hvordan det oppbevares. Vi vil anbefale at du bruker Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) på nytt 4 til 6 ganger i året for å sikre at det er beskyttet hele året gjennom.

Spørsmål: Er Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) en polish?
Svar: Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) er ikke en polish, det er en flytende voks. Den vil ikke fjerne eller forbedre utseende til riper, lakkvirvler eller matt lakk. Hvis du har disse problemene med lakken, bruk Superharpiks-polish (Super Resin Polish) først og beskytt overflaten med Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) etterpå.

Spørsmål: Kan jeg bruke Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) etter å ha brukt Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection)?
Svar: Hvis du bruker Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection), behøver du ikke å bruke Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax) i tillegg.

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection)

INSTRUKSJONSVIDEOER

How to use Autoglym Extra Gloss Protection

3-Steps to Perfect Vehicle Bodywork

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel