• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Hi-Tech Aqua-Dry

Et superabsorberende og slitesterkt syntetisk pusseskinn som erstatter vanlig skinn. Kan brukes på innsiden og utsiden.  

Product Info

Høykvalitetsprodukter bør ledsages av høykvalitetstilbehør. Sammen fungerer de harmonisk og gir et perfekt utseende. 

Høy-tek aqua-tørk (Hi-Tech Aqua-Dry) kan brukes til å tørke bilen etter vask, og forhindrer vannmerker og striper. Det kan også brukes innvendig i bilen. Det er utmerket til å tørke over flater for å fjerne fuktighet og smuss fra stoff når man bruker Autoglyms interiørrengjøringsmidler. Det varer ekstra lenge og absorberingsevnen forbedres faktisk ved hver bruk. Jo mer det brukes, jo bedre blir det. 

Hvordan du bruker dette produktet

Instruksjoner for pleie:

Håndvask av og til i varmt vann med mildt vaskemiddel vil holde Høy-tek aqua-tørk (Hi-Tech Aqua-Dry) i god stand. Ikke dypp det i vann over 60 °C/140 °F, da dette vil gjøre pusseskinnet stivt og ubrukelig.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke det på interiøret i bilen så vel som utvendig?
Svar: Ja, Høy-tek aqua-tørk (Hi-Tech Aqua-Dry) er utmerket til å tørke over flater for å fjerne fuktighet og smuss fra stoff når du bruker Autoglyms interiørrengjøringsmidler.

Spørsmål: Er dette pusseskinnet lagd av ekte skinn?
Svar: Nei, vår Høy-tek aqua-tørk (Hi-Tech Aqua-Dry) er et slitesterkt syntetisk pusseskinn. Det kan brukes på mange måter rundt bilen og varer mye lenger enn tradisjonelle pusseskinn av skinn.

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel