• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Hi-Tech Finishing Cloth

Perfekt til å polere polish og voks fra karosseriet, og den forsterker ytelsen til produktet så du får et ypperlig utseende

Product Info

Høykvalitetsprodukter bør ledsages av høykvalitetstilbehør. Sammen fungerer de harmonisk og gir et perfekt utseende.

Høy-tek pusseklut (Hi-Tech Finishing Cloth) har en spesielt valgt mikrofiberbinding som forbedrer ytelsen til mange Autoglym-produkter.

Kluten, som er 40 x 40 cm stor, er perfekt til å polere overflater til de skinner. Brett det 2 ganger og du har 8 rene overflater å jobbe med når du polerer.

Pro Tip:Profesjonelt tips: Høy-tek pusseklut (Hi-Tech Finishing Cloth) er perfekt til å polere vekk polish og voks fra karosseriet, men bør ikke brukes til å påføre disse produktene.

Høy-tek pusseklut (Hi-Tech Finishing Cloth) kan brukes til å påføre og fjerne Bilglass-polish (Car Glass Polish).

Hvordan du bruker dette produktet

Instruksjoner for pleie:

Høy-tek pusseklut (Hi-Tech Finishing Cloth) kan maskinvaskes på lav temperatur eller vaskes for hånd. Bruk et flytende vaskemiddel som ikke inneholder tøymykner. Vask separat for å unngå misfarging.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan Autoglyms mikrofiber vaskes i maskin?
Svar: Ja, på lav temperatur. Bruk et flytende vaskemiddel, ikke pulver, og bruk heller ikke tøymykner.

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel