• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Hi-Tech Flexi Water Blade

Den raskeste måten å fjerne vann fra en bil på, og den er spesielt nyttig på større kjøretøy med mange flate overflater

Product Info

Silikonkonstruksjonen har en perfekt blanding av stivhet mens den fremdeles kan bøyes rundt bilens utvendige konturer. Uten noen harde overflater er den helt trygg å bruke, og den vil ikke skrape eller ripe, forutsatt at bilen har blitt grundig rengjort.

Ikke bruk den til å fjerne regnvann eller snø, fordi det kan være blandet med forurensning.

Profesjonelt tips: Fleksible silikonblad har fått et litt dårlig rykte opp gjennom årene, ofte på grunn av misbruk. Den eneste måten et blad kan lage riper på, er hvis området ikke er helt rent og smuss fanges opp av bladet og trekkes over lakken. Hold lakken og Høy-tek fleksinal (Hi-Tech Flexi Water Blade) ren, og du vil ikke ha noe problem.

Hvordan du bruker dette produktet

Instruksjoner for pleie:

Skyll ofte i rent vann for å sikre at bladet ikke er forurenset.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Vil dette skrape opp bilen min?
Svar: Nei, Høy-tek fleksinal (Hi-Tech Flexi Water Blade) vil ikke skrape opp bilen din. Forsikre deg om at kjøretøyet er helt rent og fritt for all grus eller annen fastgrodd forurensning før bruk. Så lenge Høy-tek fleksinal (Hi-Tech Flexi Water Blade) er ren og brukes på en ren overflate, vil den ikke skrape opp bilen din.

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel