Hi-Tech Wheel Brush

Denne kjemisk motstandsdyktige børsten er ideell for å rengjøre hjul, gjør det lett å spre midler utover og komme inn i hjørnene der bremsestøvet samler seg.

For å rengjøre hjulene dine fullstendig, må du bruke et rengjøringsmiddel for hjulene og en hjulbørste av høy kvalitet. Denne metallfrie børsten lar deg berøre hver eneste del av hjulene dine, fra tynne eiker til trange hjørner og hjulmuttere som sitter langt inne.

Børsten vil ikke miste formen selv etter å ha blitt brukt i mange år. De syntetiske hårene beholde stivheten og formen.

I tillegg til rengjøring av hjulene, kan Høy-tek hjulbørste (Hi-Tech Wheel Brush) også brukes i motorrommet og andre steder omkring i bilen.

Note:Merk: Denne børsten passer ikke for hul med en mørk farge.

Instruksjoner for pleie:

Skyll med rent vann etter bruk, for å fjerne all smuss eller hjulrens som har satt seg fast. Unngå å la den være i renseløsningen i lange perioder og å bruke den i løsninger over 25 °C. Egner seg ikke for matte hjul eller hjul i mørke farger.

Spørsmål: Passer Høy-tek hjulbørste (Hi-Tech Wheel Brush) til alle hjultyper?       
Høy-tek hjulbørste (Hi-Tech Wheel Brush) passer ikke til hjul i mørke farger. For hjul i mørke farger er det mulig at du heller vil bruke Komplett sett med Custom hjulrens (Custom Wheel Cleaner Complete Kit) som et alternativ. Det inneholder børster som er ideelle for bruk på alle hjultyper.