• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Intensive Tar Remover

En trygg løsning som virker raskt, og fjerner vanskelige tjæreflekker, limrester, merker etter kulepenn, olje og drivstoff på innsiden og utsiden

Product Info

Når det er varmt ute kan veidekket løse seg opp og små tjæreflekker vil bli slengt opp på bilen din, og kan være vanskelige å få vekk bare med sjampo. Disse flekkene vises spesielt godt på biler med lyse farger, og de kan ødelegge utseende til en ren bil.  

Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) kan brukes på utsiden av bilen din for å fjerne tjæreflekker, klebrige rester, drivstoffmerker og sevje.

Den kan brukes på interiøret i bilen til å fjerne blekk, tyggegummi, limrester og oljemerker på seter, tepper og harde overflater.

Profesjonelt tips: Bruk den til å fjerne polish- og voksrester fra pyntelister i gummi og plast.

Hvordan du bruker dette produktet

Utvendig bruk:

  1. Påføres direkte på tjæreflekker ved å bruke en ren bomullsklut.
  2. Tjæreflekker vil løse seg opp og begynner å renne. La det være i kontakt i 1–2 minutter og tørk eller vask det deretter bort. Kraftige avleiringer av voks, olje, drivstoffmerker eller klebrige rester kan kreve at du gnir forsiktig.

Innvendig bruk:

  1. Forhåndstest stoffets fargebestandighet på et mindre synlig område. Ta det på en ren bomullsklut og arbeid innover på flekken.
  2. Gni forsiktig med en ren klut for å fjerne rester og la den behandlede overflaten tørke. 
  3. Rengjør stoff med Interiørsjampo (Interior Shampoo) for fjerne eventuelle rester.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) på lettmetallhjul og dekk for å fjerne seige tjæreflekker?
Svar: Ja, Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) kan brukes på lettmetallhjul og dekk for å fjerne seige tjæreflekker. 

Spørsmål: Kan jeg bruke Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) på interiøret for å fjerne flekker?
Svar: Ja, Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) er flott å bruke til å bryte ned fettflekker på interiørstoffer. Bare påfør den på området det gjelder og gni den utover med en interiørsvamp eller Interiørmikrofiberklut. Når dette er gjort, anbefaler vi at du rengjør hele setet eller teppet med Bilinteriørsjampoen for å oppnå en ren, jevn overflate.

Spørsmål: Kan jeg bruke Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) til å fjerne limrester fra karosseriet?
Svar: Jan, Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) er også flott å bruke til å bryte ned limrester på karosseriet. Bare ta Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) på området det gjelder, og la den være der i noen øyeblikk. Limet vil begynne å brytes ned, og du avslutter med forsiktig å tørke av området med en Høy-tek mikrofiberklut (Hi-Tech Microfibre Cloth).

Sikkerhetsdatablad

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover)

pdf icon

Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover), rengjøringsmiddel

Before & After Results

PRODUKTRESULTATER

Original Image
Modified Image
Before After

Instructional Video

INSTRUKSJONSVIDEOER

How to use Autoglym Intensive Tar Remvoer

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel