Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Leather Care Balm

En omhyggelig sammensatt ph-nøytral emulsjon som inneholder naturlige oljer og overflatebeskyttende midler som gir bilskinn næring og fukt

Ekstremt varmt og kaldt vær i tillegg til klimaanlegg kan slite på skinninteriøret. Selv om det er utformet for å være svært slitesterkt, kan visse skinntyper tørke ut over tid og sprekke.

Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) sørger for at skinnet har oljene det trenger uten å etterlate en unaturlig glans eller klebrige eller fettede rester, men gir i stedet en naturlig, matt overflate.

Bruk Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) to ganger i året eller etter å ha brukt Skinnrens (Leather Cleaner), for å holde skinnet smidig og fritt for sprekker. I varmere klima kan det være nødvendig å bruke Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) oftere.

Profesjonelt tips:/strong> Bruk alltid Skinnrens (Leather Cleaner) først for å sikre at Skinnbalsam (Leather Care Balm) kan absorberes fullstendig i en ren og tørr overflate.

Egner seg ikke til å brukes på skinn i hjemmet ditt.  

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Bruk alltid Skinnrens (Leather Cleaner) først for å sikre at Skinnpleiebalsamen (Leather Care Balm) kan absorberes fullstendig i en ren og tørr overflate.
  2. Rist godt og test først på et mindre synlig område for å sjekke fargebestandighet.
  3. Hell litt Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) på en polish påføringspad eller myk klut. Gni den forsiktig inn i skinnoverflaten.
  4. La balsamene virke i noen få minutter så den blir fullstendig absorbert, og poler deretter med en ren mikrofiberklut.
 
Skal bare brukes på skinn i biler, den egner seg ikke for anilinskinn, semsket skinn eller svært porøse overflater.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Egner Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) seg til å brukes på skinn i hjemmet mitt?                
Svar: Vi anbefaler ikke at du bruker Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) på skinn i hjemmet ditt, da den bare er testet på skinn i biler. Fordi det finnes så mange forskjellige overflater på skinn i hjemmet, kan vi ikke garantere at de kan brukes.  

Spørsmål: Kan jeg bruke Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) på perforerte skinnseter?
Svar: Ja, selv om vi anbefaler at du bruker den forsiktig for å unngå å fylle perforeringene med Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm). Du kan gjenta denne prosessen for å sikre at du gir skinnet den næringen det trenger, uten å etterlate overskytende rester.

Sikkerhetsdatablad

 
pdf icon

Skinnrensbalsam (Leather Care Balm)

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel