Magma

Fargeoppfriskningsteknologi reagerer med jernpartikler på karosseriet og hjulene slik at de lett kan skylles vekk for en dyp rens.

Kjøretøyet ditt er under konstant angrep fra luftbåren forurensning. Mye av dette er bittesmå partikler av jern som vises som små flekker i lakken og som bremsestøv på hjulene, og dette reduserer glansen. De aktive bestanddelene i Magma blir røde når de reagerer med disse jernpartiklene som da løsnes på sikker måte slik at de enkelt kan skylles vekk.

  1. Før du begynner, sjekk at karosseriet og hjulene er nedkjølt og skjermet for direkte sollys.
  2. Vask først kjøretøyet med sjampo, og fjern overskytende vann.  
  3. Spray generøse mengder med Magma på karosseri, glass og hjul.
  4. Vent 3–5 minutter mens Magma-produktet reagerer med eventuelle jernpartikler på overflaten og blir rødt når disse begynner å løsne.
  5. Arbeid inn i karosseriet med en myk, fuktig svamp eller vaskehanske, og arbeid inn i hjulene med børste eller svamp før du skyller grundig vekk med vann.  

Spørsmål: Hvordan fungerer Magma?
Svar: Kjøretøyet ditt er under konstant angrep fra luftbåren forurensning. Mye av dette er bittesmå partikler av jern som vises som små flekker i lakken og som bremsestøv på hjulene, og dette reduserer glansen. De aktive bestanddelene i Magma blir røde når de reagerer med disse jernpartiklene som da løsnes på sikker måte slik at de enkelt kan skylles vekk.

Spørsmål: Når bør jeg bruke Magma?
Svar: Hvis lakken på kjøretøyet ditt føles ru ved berøring, eller hvis du oppdager eventuell jernforurensning på lakken (oransje eller brune flekker som ligner bitte små rustflekker). Magma kan brukes som del av en dyprengjøringsprosess. 

Spørsmål: Hvor kan jeg bruke Magma? 
Svar: Magma er helt trygt å bruke på alle eksterne overflater. Produktet vil effektivt fjerne jernforurensning fra glass, men primærfunksjonen er rengjøring av lakk og hjul.

Spørsmål: Hvor ofte bør jeg bruke Magma?
Svar: Du kan bruke Magma så ofte du føler at det er nødvendig. Hvis du ikke ser noen synlig reaksjon når du har påført Magma, indikerer det at du ikke har jernforurensning på lakken.

Spørsmål: Kan jeg bruke Magma på en bil med foliering?
Svar: Vi anbefaler ikke å bruke Magma på biler med foliering.

Spørsmål: Kan Magma brukes på matt lakk?
Svar: Ja, Magma er sikker og effektiv å bruke på matt lakk.

Spørsmål: Hva skjer hvis Magma tørker på kjøretøyet mitt?
Svar: Det er ikke noe problem. Selv om det påførte produktet har tørket, vil det ikke gi merker eller skade kjøretøyet ditt. Bruk en fuktig svamp eller en slange på produktet, bearbeid og skyll vekk. 

Spørsmål: Kan jeg bruke Magma i stedet for et leirestykke? 
Svar: Magma reagerer med jernpartikler som representerer en betydelig mengde av den forurensningen som kan ha festet seg til lakken. For fjerning av andre typer forurensning, som sevje eller tjære, anbefaler vi bruk av Autoglym Komplett sett for leirebehandling (Clay Detailing Complete Kit).

Produktresultater

Before After

Product Video