• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Odour Eliminator

En aktiv sammensetning som ikke bare skjuler vonde lukter, den ødelegger dem og bryter ned vedvarende lukter som nikotin, kjæledyr, mat eller den kan ganske enkelt brukes til å friske opp interiøret

Product Info

Luktfjerneren (Odour Eliminator) har en kompleks kjemisk sammensetning som leter opp vonde lukter og nøytraliserer dem. Sprøyt på matter, tepper eller seter for å nøytralisere ubehagelig lukt.

Vi anbefaler alltid grundig rengjøring med Interiørsjampo (Interior Shampoo) for å fjerne kilden til eventuell vonde lukter. Men hvis dette ikke er mulig, er Luktfjerner (Odour Eliminator) en god midlertidig løsning.

Den er spesielt nyttig for vedvarende lukter som røyk, kjæledyr eller sølt mat og drikke.

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Spray forsiktig på tepper eller stoffpynt.
  2. Fjern det du har sprayet for mye med en ren mikrofiberklut.
  3. Hvis lukten vedvarer, rengjør området grundig med Interiørsjampo (Interior Shampoo) for å fjerne kilden til den vonde lukten permanent.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hvordan er Luktfjerneren (Odour Eliminator) annerledes en vanlige luftrensere?    
Svar: Luktfjerneren (Odour Eliminator) finner aktivt kilden til de vonde luktene og nøytraliserer den. Den kan brukes rett på stoffoverflater for å fjerne vedvarende lukter, akkurat der kilden er.

Sikkerhetsdatablad

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Sikkerhetsdatablad

Instructional Video

INSTRUKSJONSVIDEOER

How to use Autoglym Odour Eliminator

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel