• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Paint Renovator

Til bruk på riper, vanskelig skrammer og kraftig oksidering eller falmet lakk, for å gi deg en overflate som er klar til å poleres

Product Info

Selv den mest forsiktig eier får en liten ripe eller skrape fra tid til annen. Hvis du har en ripe eller feil i lakken, vask og påfør Superharpiks-polish (Super Resin Polish) grundig for å gjenopprette området. Hvis ikke dette reparerer området tilstrekkelig, øk slipestyrken til Lakk-restaurerer (Paint Renovator).

Lakk-restaurerer (Paint Renovator) er ikke en polish som brukes over det hele. Den bør bare brukes på avgrensede merker og spesifikke områder med lakkskader. Den egner seg bare til bruk for hånd, og bør ikke påføres med maskin. Unngå å bruke den på metallic-lakk uten klarlakk, da den kan få «skygger».

Anbefalt i Auto Express’ produkttest av ripefjerning i 2016.

Profesjonelt tips: Hvis ripen er så dyp at du kan se metall eller grå grunning, må du å reparere den ved å omlakkere området. Ellers kan det oppstå ytterligere skade, slik som rust eller tap av mer lakk. Lakk-restaurerer (Paint Renovator) er uten silikon og vil ikke virke forstyrrende på omlakkering.

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Prøv på et lite synlig område før bruk.
  2. Rist godt og ta den på en kald, ren og tørr flate med en myk bomullsklut ved å stryke parallelt med ripen. Øk trykket for å fjerne spesifikke riper eller merker. Reduser trykket for bedre overflateglans. Sjekk fremgangen til reparasjonen regelmessig.
  3. Fjern rester med en ren klut. Poler til slut med Superharpiks-polish (Super Resin Polish) for å gjøre glansen maksimal, bevare overflaten og for å fjerne ethvert merke som er igjen.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke Lakk-restaurerer (Paint Renovator) til å fjerne lakkvirvler?
Svar: Lakk-restaurerer (Paint Renovator) brukes ideelt sett til å fjerne avgrensede defekter i lakken. For vedvarende lakkvirvler over hele kjøretøyet er det mulig at du ønsker å bruke Superharpiks-polish (Super Resin Polish) først, fordi dette er utformet for å fjerne svake virvler og gi en enda dypere glans i overflaten.

Spørsmål: Bør jeg bruke en polish oppå Lakk-restaurerer (Paint Renovator)?
Svar: Lakk-restaurerer (Paint Renovator) bør brukes for å fjerne defekter eller overfladiske riper i lakken. Når defektene er fjernet, anbefaler vi at du bruker Superharpiks-polish (Super Resin Polish) til å fornye området og gi en jevn, dyp glans til hele karosseriet. Bare ta Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) på området det gjelder, og la den være der i noen øyeblikk. Limet vil begynne å brytes ned, og du avslutter med forsiktig å tørke av området med en Høy-tekmikrofiberklut (Hi-Tech Microfibre Cloth).

Sikkerhetsdatablad

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Sikkerhetsdatablad

Instructional Video

INSTRUKSJONSVIDEOER

How to use Autoglym Paint Renovator

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel