Polar Seal

Et beskyttende, hydrofobt belegg for rask og enkel høyglans-finish

Kvalitetsprodukter, inspirert av din lidenskap for perfeksjon. Det er Autoglym-metoden, som den alltid har vært.

Polar Seal er et beskyttende belegg som er laget spesielt for påføring med en høytrykksvasker med skumpistol. Vi anbefaler bruk av Polar Seal som siste trinn etter forvask med Polar Blast og vask av kjøretøyet med Polar Wash. Produktet legger et hydrofobt lag på lakken som gjør at vann perler seg på overflaten, og dette reduserer tiden det tar å tørke bilen. Spray ganske enkelt på et rent, vått kjøretøy, skyll av og tørk til en høyglans-finish.

Unngå at ufortynnet produkt kommer på asfalt, betong eller sement.

1. Før du begynner, sjekk at karosseriet og hjulene er nedkjølt og skjermet for direkte sollys.

2. Vi anbefaler å begynne med et snøskum som Autoglym Polar Blast for å løsne skitt forsiktig, og deretter følge på med Polar Wash for å fjerne eventuell skitt eller forurensning på lakken.

3. Kun en liten mengde Polar Seal er nødvendig. Fyll maks. 40 ml (tre korker) i skumbeholderen, og fyll deretter på med minst 200 ml vann. Dette skal være ferdigblanding nok til å dekke hele kjøretøyet ditt. Det er ingen fordeler med å bruke mer enn 40 ml da påføring av for mye produkt kan gå på akkord med finishen.

4. Spray Polar Seal på et rent, vått kjøretøy, og sørg for at alle utvendige overflater er dekket – men unngå direkte påføring på frontruten.

5. Skyll grundig og tørk bilen din slik at den får en høyglans-finish som er beskyttet med et hydrofobt belegg. Bilen må tørkes med fille, og må ikke lufttørke da dette kan etterlate vannmerker.

6. Bruk Autoglym Hurtig-glass (Fast Glass) til å gjøre ren frontruten og vindusviskerne for å fjerne eventuelle fettflekker.

Polar Seal egner seg ikke for bruk på kabrioleter.

Hva er Polar Seal?

Det er en coating spesielt utviklet for å legges med høytrykksvasker. Dette er 3. steg i Polar serien, påføring av beskyttelse, etter forvask med Polar Blast og sjampovask med Polar Wash.

Påvirker Polar Seal tidligere påført voksbehandling?

Polar Sela kan trygt benyttes selv om det tidligere er påført annen voks eller beskyttelse. Polar wash benyttes som topplaget. Annen behandling trenger ikke fjernes først.

Er Polar Seal PH-nøytral?

Ja, og den kan benyttes på alle kjøretøyets utvendige overflater, men unngå frontruten.

Skal jeg bruke polar Seal istedenfor viks? Polar Seal er en holdbar vannavstøtende coating, men den gir ikke den samme langvarige beskyttelsen som Ultra High Definition Wax eller Extra Gloss Protection.

Trenger Polar Seal bearbeiding etter påføring?

Nei, det er ikke nødvendig. Bilen må være ren før påføring, fortrinnsvis vasket med Polar Blast og Polar wash. Polar Seal sprayes på hele kjøretøyet utvendig, utenom frontruten, og skylles av umiddelbart.

Hva er det ultimate blandingsforholdet for Polar Seal?

Vi anbefaler ikke at det brukes mer enn 40ml Polar Seal til 200ml vann. Påføring av for mye produkt kan gi hvite flekker og redusere effekten av produktet. Overbruk vil hverken gi mere glans eller beskyttelse.

Hvorfor er det ikke anbefalt å bruke produktet på frontruten?

Polar Seal inneholder silikon som i enkelte tilfeller kan legge en skygge på ruten når vindusviskerne brukes. Vi anbefaler at frontruten rengjøres etter at polar Seal er påført for å fjerne eventuelle produktrester.

Hvor lenge skal Polar Seal ligge før det skylles av?

Det er viktig at produktet ikke tørker på overflaten. Når produktet er ferdig lagt, er det viktig å skylle av med en gang.

Kan Polar Seal brukes på gummi og plastdetaljer?

Ja, vi anbefaler bruk på alle utvendige flater, utenom frontruten.

Kan jeg oppbevare Polar Seal i skumkanonen til senere bruk?

Vi anbefaler at det kun blandes ut tilstrekkelig blanding til en behandling. Vi anbefaler også at flaksen skylles grundig rett etter bruk.

Hvor ofte skal Polar Seal påføres?

Det er ingen fordel å bygge opp flere lag med Polar Blast, så produkltet påføres når man ser at vannperlingen på bilen er redusert. Det anbefales ikke påføring hyppigere ennmaks en gang i måneden.

Polar Seal (288.74 kB)

Product Video