Polar Wash

Et sikkert og effektivt rengjøringsmiddel for høytrykksvaskere til hjemmebruk

Kvalitetsprodukter, inspirert av din lidenskap for perfeksjon. Det er Autoglym-metoden, som den alltid har vært.

Polar Wash er et sikkert og effektivt rengjøringsmiddel som skal påføres ved hjelp av høytrykksvasker med skumpistol, og etter forvask med et snøskum som Autoglym Polar Blast. Dette imponerende rengjøringsmiddelet vil dekke kjøretøyet ditt i et skumteppe som gjør det enkelt å fjerne smuss, trafikkfilm og veiskitt.

1. Før du begynner, sjekk at karosseriet og hjulene er nedkjølt og skjermet for direkte sollys.

2. Vi anbefaler forvask med Autoglym Polar Blast for å løsne skitt forsiktig. Hvis ikke, skyll først med vann for å løsne forurensning som sitter fast.

3. Polar Wash kan tynnes ut avhengig av hvor tett skum man ønsker. Vi anbefaler imidlertid ikke bruk av en blanding som er sterkere enn 50:50. Juster skumpistolen etter behov for å øke eller redusere mengden skum. 250 ml med utblandet produkt bør være nok til å dekke en bil av gjennomsnittlig størrelse.

4. Spray Polar Wash på kjøretøyet, nedenfra og opp, og sørg for at alle utvendige overflater blir dekket, inkludert glass og hjul.

5. Rengjøringsmiddelet vil begynne å løsne skitt på alle overflater. For en grundig vask anbefaler vi å bearbeide skummet med en svamp eller vaskehanske.

6. Skyll grundig nedenfra og opp, og tørk.

Polar Wash kan kun brukes med en høytrykksvasker med skumpistol.
Høytrykksvask-produkter er ikke laget for bruk på kabrioleter.
Topp tips – Følg på med Polar Seal for et beskyttende, hydrofobt belegg

Hva er Polar Wash?

Det er en sjampo som er spesielt utviklet til bruk i en høytrykkvasker. Den er ment å være vaskesteget (steg 2) i 3-stegs prosedyren av Polar produkter. Den brukes etter forvasken Polar Blast og etterfølges av coatingen Polar Seal.

Hva er forskjellen mellom Polar Wash og Polar Blast?

Polar Blast er en forvask som fjerner skitt fra svært skitne kjøretøy. Den løsner og mykner varsomt skitt, og krever ikke ytterligere bearbeiding. Polar Wash er steg 2 i prosessen, sjampoen. Den er et sterkere rengjøringsmiddel som jobber med trafikkfilmen når Polar Blast har fjernet skitten. 

Er Polar Wash PH-nøytral?

Nei, men den vil ikke fjerne voks og polish. Den påvirker heller ikke sealere som Carbon Shield Protection.

Kan Polar Wash benyttes ufortynnet?

Ja, den kan brukes ren. Men vi anbefaler at den tynnes 50/50 for å få det beste resultatet. Prøv deg frem for å finne det blansingsforholdet du synes gir best resultat.

Kan Polar Wash fylles på tanken i høytrykkvaskeren?

Ja, men vær oppmerksom på at mengden skum vil påvirkes ytelsen på maskinen og hardheten på vannet. 50/50 blandingsforholdet som er anbefalt, er også et godt utgangspunkt for bruk i høytrykksvaskeren.

Er Polar Wash høytskummende?

Ja, dette er et høytskummende produkt som gjør det enkelt å se at man har vasket hele bilen og at ingen flekker gjenblir uvasket. Vær oppmerksom på at selv om dette er et kraftig vaskemiddel som skummer godt, er skummet i forvasksåpen, Polar Blast, mye tykkere og henger lenger.

Kan Polar Wash påføres uten ytterligere bearbeiding?

Ja, det vil være tilstrekkelig på en velholdt og forholdsvis ren bil. Er bilen skitten og tilsølt anbefales det at bilen bearbeides med svamp eller vaskehanske etter at sjampoen er påført.

Må Polar Wash benyttes sammen med høytrykkvasker?

Produktet er utviklet spesielt for dette. We anbefaler en av våre andre sjampoer som er utviklet til bøttevask hvis man ikke ønsker å bruke høytrykkvasker.

Må man bruke skumlanse for å påføre Polar Wash?

Vi anbefaler bruk av skumlanse, eller en skumkanon, sammen med en høytrykkvasker for å få det beste resultatet.

Product Video