Scroll

POL TIL POL
UTVENDIG BILPLEIE

Polar Blast
Polar Seal
Polar Wash

Pol til pol utvendig bilpleie.

Du kan nå forvaske, vaske og beskytte med høytrykksvaskeren. Polare produkter gjør bilpleie til en lek. Det er slik Autoglym gjør det og alltid har gjort det.

Polar Blaster

Polar Blaster

Polar Blaster lager tykt skum som henger godt av Polar Blast, optimaliserer tettheten som er nødvendig for å effektivt rengjøre dypt med Polar Wash og gir perfekte konsistens for å påføre den hyperhydrofobe Polar Seal på få sekunder. Den justerbare sprøyten lar deg enkelt følge bilens konturer, og sikrer at hele bilen dekkes, samt passende virketid på gjørme, trafikkfilm og andre forurensinger. Fullfør en rask, morsom og trygg utvendig behandling av alle bilens overflater.

Se video Se produkt
Polar Collection

Polar Collection

Pol til pol utvendig bilpleie er nå tilgjengelig i denne fine pakken, noe som gjør den til den perfekte gaven til alle som bryr seg om bilen sin. Polar Collection består av alle tre Polar produktene i 500 ml flasker. La noen du er glad i forvaske, vaske og beskytte sin bil med høytrykkspyleren!

Inkluderer:
Polar Blast 500ml
Polar Wash 500ml
Polar Seal 500ml

Se produkt
Polar Seal

Polar Seal

Polar Seal er et beskyttende belegg som er spesielt formulert for påføring med høytrykksvasker og skumkanon. Den legger et svært vannavvisende lag som får vann til å perle på bilen din, reduserer tørketiden og beskytter lakken og gjør den enkel å rengjøre. Legges på rent, vått kjøretøy, skyll av og tørk. Overflaten får en høyglanset, vokslignende finish.

Se video Se produkt
Polar Wash

Polar Wash

Polar Wash er en sikker og effektiv rengjøringsmiddel som bør påføres med en høytrykkspyler, etter forvask med Polar Blast. Denne imponerende sjampoen vil dekke kjøretøyet ditt i et teppe med skum som gjør lettå fjerne skitt, trafikkfilm og veistøv.

Se produkt
Polar Blast

Polar Blast

Polar Blast er en skummende forvask som skal påføres med en høytrykksvasker. Å dekke hele kjøretøyets ytre med et praktfullt skumteppe sikrer at ingen av overflatene blir glemt i rengjøringsprosessen. Skummet henger på lakken lenger enn vanlige sjampoer, for å løsne og løfte ut skitt forsiktig. Dette reduserer risikoen for riper og virvelmerker som kan være forårsaket av en svamp eller vaskemaskin når du vasker skittene lakkoverflater. Det er en pH-nøytral formulering som ikke fjerner polish eller voks.

Se video Se produkt
Polar Blast
Polar Seal
Polar Wash