Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Rapid Detailer

Used at some of the world’s most exclusive automotive events to quickly remove light dirt and fingerprints

Hurtigbehandleren (Rapid Detailer) fjerner overfladisk smuss, gjenoppretter glans og gir et lag med polymerbeskyttelse på overflatene. Det er et overlegent vedlikeholdsprodukt for alle utvendige overflater, inkludert lakk, gummi, plast, krom, karbonfiber og glass. Det kan også brukes som et smøremiddel for leirestykket.

Hvis bilen din er midt i mellom skitten og ren, er Hurtigbehandleren (Rapid Detailer) perfekt. Den vil ikke fjerne eller påvirke polish, voks eller tetningsmidler og fungerer som ekstra beskyttelse.

Du kan også bruke den på gummi, plast, bart metall og krom. Hvis du har kjørt bilen din til et show eller viser den frem et sted, er dette perfekt for å ta bilen tilbake til 100 %. Hvis du noen gang har sett oss vedlikeholde biler ved et show, har vi da brukt Hurtigbehandleren (Rapid Detailer), det er produktet vi alltid tyr til. Sett det sammen med en Høy-tek poleringsklut (Hi-Tech Finishing Cloth), og du har en perfekt vedlikeholdsduo.

Hurtigbehandleren (Rapid Detailer) er også et utmerket smøremiddel for leirestykket og er en del av Leiresettet til overflatebehandling (Surface Detailing Clay Kit).

Profesjonelt tips: Hvis lakken er matt, må du vaske og polere den først, og så kan du bruke Hurtigbehandleren (Rapid Detailer) til å bevare den polerte overflaten.

Hvordan du bruker dette produktet

Til bilpleie:

  1. Rist godt og sprøyt sparsomt over kalde overflater.
  2. Spre det utover lakken ved å bruke en Høy-tek poleringsklut (Hi-Tech Finishing Cloth) som du snur jevnlig, og fortsett å poler til den skinner.
  3. Gled deg over fruktduften.

Som et smøremiddel for leiren:

Følg instruksjonene som følger med Leirestykke til overflatebehandling (Surface Detailing Clay Bar). Sørg for kontinuerlig smøring ved å holde overflaten våt med Hurtigbehandleren (Rapid Detailer).

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke Hurtigbehandleren (Rapid Detailer) til å fjerne fettede fingeravtrykk fra en bil som ellers er ren?
Svar: Så absolutt! Hurtigbehandleren (Rapid Detailer) er ideell for å rengjøre og ta for seg isolerte områder med smuss eller fett for å gjenopprette en overflate som kan stilles ut!                                                                                                                                   

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Sikkerhetsdatablad

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel