Ultra High Definition Wax

Vår beste voks har nå blitt enda bedre. Oppnå den ultimate speillignende glansen som gir mer detalj, dybde og holdbarhet.

Introduserer Autoglym Ultra High Definition. Spektakulær finish, luksuriøst myk og med forfriskende, sensuelle dufter. Ultra High Definition-produkter gjør bilpleie til en ren fornøyelse. Ultra High Definition Wax er et resultat av utallige timer med omhyggelig utvikling i våre moderne laboratorier, hvor vi har produsert vår mest luksuriøse voks-finish noen sinne. Vi forstår gleden av å ta et skritt tilbake for å beundre en dyptgående høyglansfinish. Det er derfor Ultra High Definition Wax kombinerer de beste ingrediensene, inkludert karnauba, for å ta showroom-glans videre til et helt nytt nivå. Det er Autoglym-metoden, som den alltid har vært.

  1. Sjekk den rene og tørre lakken for å se etter urenheter og riper, og behandle med Leiresett til Surface Detailing Clay Kit eller Super Resin Polish om nødvendig.
  2. Gjør den hvite siden av den medfølgende voksapplikatoren lett fuktig. Dypp applikatoren forsiktig ned i voksen i beholderen, og påfør så på tørr lakk med lette sirkelbevegelser slik at det etterlates et tynt, jevnt lag på alle lakkerte overflater. Ikke bruk for mye da det vil gjøre det vanskelig å polere voksen senere. Skal ikke påføres ikke-lakkert gummi eller pyntelister i plast. 
  3. La voksfilmen tørke på overflaten i 10 – 15 minutter. Polér til høyglans med medfølgende Hi-Tech Finishing Cloth, og snu den ofte under bruk. 
  4. For å vedlikeholde overflaten, vasker du regelmessig med Ultra High Definition Shampoo. Den fjerner smuss men ikke Ultra High Definition Wax.

Etter bruk: vask applikatoren i mildt såpevann, skyll, og la lufttørke.
Egner seg ikke for matt lakk.

Spørsmål: Hva er Ultra High Definition Wax?
Svar: Ultra High Definition Wax er et resultat av utallige timer med omhyggelig utvikling i våre moderne laboratorier, hvor vi har produsert vår mest luksuriøse voks-finish noen sinne. Vi forstår gleden av å ta et skritt tilbake for å beundre en dyptgående høyglansfinish. Det er derfor Ultra High Definition Wax kombinerer de beste ingrediensene, inkludert karnauba, for å ta showroom-glans videre til et helt nytt nivå.

Spørsmål: Hva er det som skiller Ultra High Definition Wax fra High Definition Wax?
Svar: Teamet vår innen forskning og utvikling fortsetter å utvikle nye formler med det siste innen teknologi og råmaterialer. Vår nye Ultra High Definition Wax gir ikke bare dypere glans, men har også en mykere sammensetning som gjør påføring og polering enklere. Vi har også utviklet en ny ergonomisk applikator for å gjøre påføring av voksen enda enklere.

Spørsmål: Inneholder Ultra High Definition Wax karnaubavoks?
Svar: Vår opprinnelige High Definition Wax) inneholdt karnaubavoks. Ultra High Definition Wax inneholder karnaubavoks av en annen, renere og organisk raffinert kvalitetsgrad.

Spørsmål: Kan jeg legge flere lag med Ultra High Definition Wax?
Svar: Ja. Voksen kan enkelt legges i flere lag for bedre beskyttelse. Hvis du ønsker bedre beskyttelse, er det viktig at du legger flere tynne lag i stedet for et tykt lag med voks. Påføring og fjerning blir langt mer utfordrende hvis du legger på for mye voks. Et tynt lag er alt som behøves.   

Spørsmål: Er det OK å legge Ultra High Definition Wax  på toppen av Super Resin Polish eller Ultra Deep Shine? 
Svar: Ja. Vi oppfordrer deg til å polere lakken med Super Resin Polish før påføring av Ultra High Definition Wax for å sikre at lakken er i god stand før voksen legges på.

Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke Ultra High Definition Wax på toppen av Ultra Deep Shine.

Spørsmål: Kan jeg bruke Ultra High Definition Wax på toppen av Extra Gloss Protection? 
Svar: Det er ingen særlige fordeler med å introdusere dette trinnet i blipleieprosessen. Bruk av Ultra High Definition Wax på toppen av Extra Gloss Protection vil kun gi marginalt bedre holdbarhet. Det vil ikke skade finishen, men vi anbefaler ikke bruk av Ultra High Definition Wax sammen med Extra Gloss Protection. Det er et alternativt produkt for voksing og beskyttelse av lakken.

Spørsmål: Hvordan vasker jeg applikatoren for Ultra High Definition Wax?
Svar: Først skal overskytende voks fjernes, og deretter skal den vaskes med varmt vann og en liten mengde mildt vaskemiddel. Skyll grundig, og la lufttørke. Ved maskinvask, vask separat fra klær.

Produktresultater

Before After

Product Video