Vinyl & Rubber Care

Gjenoppretter den opprinnelige overflatefargen og gir dashbord og andre plast- og gummideler i interiøret et beskyttende belegg

Akkurat som lakken trenger interiøret også beskyttelse. Solen kan over tid gjøre at disse overflatene falmer, tørker og sprekker. Vinyl- og gummipleie (Vinyl & Rubber Care) sørger for at disse områdene beskyttes. Den kan påføres for å gi en sterk eller svak glans, og har en frisk sitronduft.

Denne brukervennlige løsningen rengjør forsiktig og danner en barriere som gjenoppretter og beskytter falmede plast- og gummioverflater.

Vinyl- og gummipleie (Vinyl & Rubber Care) er også utmerket til å forvandle motoren. Etter rengjøring med Motor- og maskinrens (Engine & Machine Cleaner), sprøyt det på motoren når den er våt og la den tørke.

Profesjonelt tips: Ta det på tetningslistene av gummi i dørene når det er kuldegrader for å forebygge at de setter seg fast.

  1. Rist godt og ta det på rene innvendige plast-, gummi- og vinyloverflater . Må ikke brukes på noen styresystemer, ratt, pedaler eller gulvmatter. For områder som er vanskelige å nå, sprøyt rett på en klut eller Perfekt polish påføringspad (Perfect Polish Applicator) for å unngå å sprøyte for mye.
  2. For sterk glans, ta på rikelig, la det tørke og poler forsiktig med en mikrofiberklut. For svak glans, bruk lite og fjern det overskytende umiddelbart med en mikrofiberklut.

For motorrom:
Etter å ha rengjort med Motor- og maskinrens (Engine & Machine Cleaner), sprøyt det på motoren når den er våt og la den tørke.

Spørsmål: Hvordan får jeg en matt overflate på toppen av dashbordet?

Svar: Autoglym Vinyl- og gummipleie (Vinyl & Rubber Care) kan brukes til å gi pyntelister av plast både en sterk eller svak glans i overflaten. Instruksjonene bak på flasken beskriver hvordan du oppnår overflaten du ønsker.

Spørsmål: Vil Vinyl- og gummipleie (Vinyl & Rubber Care) beskytte mot UV-stråler?

Svar: Ja, Vinyl- og gummipleie (Vinyl & Rubber Care) vil sørge for en viss grad av beskyttelse på kort sikt.

Product Video