Wheel Cleaning Mousse

Et PH-nøytralt rensemiddel til hjul som ekspanderer og fester seg til hjulet slik at alle overflater blir dekket.

Wheel Cleaning Mousse er et sikkert og effektiv rensemiddel som gir et tykt lag med skum på hjulet for å sikre at alle overflater er dekket. Produktet ekspanderer og trenger inn der det er vanskelig å nå, slik at hjulene får en grundig rens. Skummet blir rødt når det er klart til bearbeiding. Fargen er tegn på at produktet har begynt å virke og løsne bremsestøv. Wheel Cleaning Mousse er PH-nøytral og kan trygt brukes på alle hjul, uansett type og finish. 

1. Pass på at hjulene er nedkjølt, og unngå direkte sollys da dette kan føre til skader.

2. Skyll av hjulene, og påfør deretter rensemiddelet i rikelige mengder nedenfra og opp. Sørg for at hele hjuloverflaten dekkes.

3. Når rensemiddelet reagerer og begynner å løsne bremsestøv, vil det bli rødt. Det skal da bearbeides med en hjulbørste eller svamp med særlig fokus på steder der skitten setter seg fast, og det er også viktig å huske på dekkveggen.

4. Skyll grundig, og sørg for at produktet er fullstendig fjernet før du går videre til det neste hjulet.

Hva er Wheel Cleaning Mousse?

Wheel Cleaning Mousse er et PH-nøytralt rengjøringsmiddel som utvider seg og fester seg til alle kriker og kroker på hjulene og sørger for at produktet jobber med skutt og trafikkfilm i dybden.

Hvordan virker Wheel Cleaning Mousse? 

Wheel Cleaning Mousse inneholder ingredienser som reagerer med jernpartikler, trafikkfilm og annen skitt, og omgjør dem til en løsning som enkelt skylles av. Skummet som utvider seg sørger for at også vanskelig tilgjengelige områder blir rengjort. 

Kan Wheel Cleaning Mousse benyttes på lakkerte felger og calipere?

Produktet er grundig testet på forskjellige typer originale felger og calipere uten at det har påvirket felgene eller calipere.

a skjer hvis  Wheel Cleaning Mousse tørker på felgen?

Vi anbefaler at produktet ikke tørker på hjulet. Hvis det likevel skjer, påfør mer produkt for å reaktivere  Wheel Cleaning Mousse og skyll deretter grundig.

Er  Wheel Cleaning Mousse PH-nøytral?

Ja, og produktet kan trygt brukes på alle typer felger.

Hvor mange påføringer inneholder en boks?

En boks med  Wheel Cleaning Mousse er nok til å rense et sett med hjul på en gjenomsnitlig bil minst fire ganger.

Endrer skummet farge? Og i så fall, hvorfor?

Ja, produktet reagerer med jernpartikler (bremsestøv) og gjør dem røde/lilla. Fargeendringsteknologien er utviklet for at det skal være enkelt å se at produktet fungerer og at det er på tide å gjøre klart for å skylle det av.

Hvordan lukter Wheel Cleaning Mousse?

Denhar en frisk lukt av sitronbrus.

Hva er forskjellen mellom  Wheel Cleaning Mousse og Magma?

Selv om de benytter seg av fargeendringsteknologien som viser at produktet virker, er Wheel Cleaning Mousse en sterke rengjøring til hjul. Den løsner i tillegg til jernpartikler også annen vanskelig skitt på hjulene.

Hva er forskjellen mellome Wheel Cleaning Mousse og Clean wheels/custom Wheel Cleaner?

Clean Wheels er det sterkeste produktet vårt til hjul, og er spesielt effektivt på inngrodd skitt og veldig skitne hjul. Produktet er syrebasert. Costum Wheel Cleaner er et trygt alternativ som er syrefritt og som trygt kan brukes på spesielle felger.  Wheel Cleaning Mousse er PH-nøytral og kan derfor trygt brukes på OEM felger og hjul, inkludert Alocoa og Durabrite. Hovedforskjellen med de to andre produktene er hvordan skummet utvider seg og sikrer påføring i alle kriker og kroker på hjulet og at produktet skifter farge. Begge forskjellene er utviklet for å gjøre jobben så enkel som mulig.

Trenger jeg å bearbeide skummet når det er påført?

Normalt vil det være nødvendig å bearbeide skummet med en felgkost e.l. for å fjerne all skitten. Men vasker du hjulene hyppig, kan en børsteløs vask være tilstrekkelig.

Kan Wheel Cleaning Mousse skade innkjørselen?

Sørg for å skylle bort produktrester når du er ferdig å vaske kjøretøyet.

Skader Wheel Cleaning Mousse huden?

We anbefaler at hendene skylles etter bruk av  Wheel Cleaning Mousse. Hvis det oppstår hudirritasjon bør lege kontaktes.

Kan Wheel Cleaning Mousse brukes på alle typer hjul?

Ja, produktet er grundig testet, og har ikke hatt negative resultater på noen hjul og felgtyper så lenge bruksanvisningen følges.

Product Video