• INTERNASJONAL
Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Caravan & Motorhome Cleaner

Det ultimate alt-i-ett-rengjøringsmiddelet for alle stoffer og overflater i campingvogner og bobiler 

Product Info

Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) er et konsentrert rengjøringsmiddel til mange formål, som er utformet for raskt vedlikehold av fritidskjøretøy året rundt. Det kan brukes på utvendige og innvendige flater for ekstra rengjøringskraft der det måtte være nødvendig.

Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) er svært effektivt til fjerning av vinteralger og de vanskelige svarte stripene som plager alle eiere.

Den kan brukes til å rengjøre lakk, plast, metall, gummi, akryl, fiberglass, hjul, vinduer, pyntelister, arbeidsflater, syntetiske stoffer, tepper, kokeplater, vaskbar veggtapet og lignende overflater.

Sett en flaske i skapet neste gang du reiser, dette er virkelig en alt-i-en løsning.

Profesjonelt tips: Campingvogner og bobiler har ofte plastvinduer. Disse rengjøres med Hurtig-glass (Fast Glass) for å få en overflate uten smuss, riper eller uklarhet

Hvordan du bruker dette produktet

Utvendig bruk:

  1. Gjør karosseriet rent på en side av gangen og forhåndsskyll svært skitne overflater med vann.
  2. Sprøyt løsning på området som skal vaskes og gni lett på overflaten med en klut eller svamp.
  3. Skyll med rikelige mengder rent vann. Gjenta påføringen etter behov. Ikke la produktet tørke på overflatene. Innvendig bruk:

Interior use:

  1. Sjekk alltid stoffer, skinn og ømtålelige overflater for fargefasthet.
  2. Sprøyt forsiktig på området og tørk av med en ren, fuktig klut som skyldes ofte i rent vann.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Kan Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) brukes på en markise?
Svar: Ja, det er trygt å bruke på en markise. Bruk forsiktig og gni med en svamp eller klut. Å bruke for mye vil føre til en masse skum, som det kan ta lenger tid å skylle ut. En bedre løsning ville være å bruke Komplett sett til rengjøring og beskyttelse av kabrioletkalesje i stedet, hvis du har en markise av stoff.

Spørsmål: Vil Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) fjerne alger?
Svar: Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) er svært effektivt til fjerning av vinteralger og de vanskelige svarte stripene som plager alle eiere.

Spørsmål: Hvilke overflater kan jeg bruke Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) på?
Svar: Den kan brukes til å rengjøre lakk, plast, metall, gummi, akryl, fiberglass, hjul, vinduer, pyntelister, arbeidsflater, syntetiske stoffer, tepper, kokeplater, vaskbar veggtapet og lignende overflater.

Sikkerhetsdatablad

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Campingvogn- og bobilrens

Caravan & Motor Home Cleaner Detergent

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel