Vi benytter informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjepart og nettvarder til analyser og annonsering, for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette og bruke vår hjemmeside, eller ved å godta bruken uten å endre innstillingene dine, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og våre brukervilkår. For å finne mer informasjon, kan du lese mer om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Våre brukervillkår kan du lese her.Aksepter og lukk

Rapid Aqua Wax Complete Kit

Den raskeste veien til varig glans

Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) er den best bevarte hemmeligheten innen bilpleie. Vår karnaubabaserte voks kan brukes rett på en våt bil umiddelbart etter at den er vasket, noe som gir deg en forbløffende hard voksoverflate på bare en brøkdel av tiden. Den kan brukes til å beskytte alle utvendige overflater inkludert lakk, plast, gummi og glass, og gir deg en bil du kan være stolt av.

Vinner av ‘Beste kjøp’-prisen i gruppetesten av våtvoks i Auto Express i 2015.

Den inneholder ekte karnaubavoks. 


Innhold:

  • 500 ml Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax)
  • 2 blå mikrofiberkluter

Hvordan du bruker dette produktet

  1. Vask bilen med en Autoglym-sjampo og la den være våt.
  2. Rist godt og påfør Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) sparsomt på alle utvendige overflater unntatt frontruta. Det er tilstrekkelig å spraye 2–3 ganger per panel.
  3. Bruk den første rene mikrofiberkluten til spre Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) utover til det er et jevnt belegg på alle overflater.
  4. Poler til det skinner med den andre rene og tørre mikrofiberkluten.
  5. Ta et skritt tilbake og beundre resultatet.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Er Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) egentlig en voks eller er det en polish, og anbefaler du at den brukes mellom Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax)-behandlinger?
Svar: Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) er en voks og ikke en polish. Aquavoks inneholder karnaubavoks og er perfekt å bruke som «påfyll» mellom påføringer av Høydefinisjonsvoks (High Definition Wax).

Spørsmål: Kan jeg bruke Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) på lettmetallfelger?
Svar: Ja, du kan bruke Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) på lettmetallfelger.     

Spørsmål: Kan du bruke Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) sammen med Superharpiks-polish (Super Resin Polish) etter at du har vasket og tørket bilen?
Svar: Ja, hvis en bil har blitt polert med Superharpiks-polish (Super Resin Polish), kan Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) brukes som «påfyll» neste gang bilen vaskes, for å gjenopprette glansen. Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) skal alltid brukes på fuktig lakk, så det perfekte tidspunktet å bruke den er etter at bilen er vasket.

Spørsmål: Vil Aqua-voks (Aqua Wax) fjerne Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection)?
Svar: Nei, Aqua-voks (Aqua Wax) vil ikke fjerne Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection). Aqua-voks (Aqua Wax) vil legge seg på toppen av enhver eksisterende overflatebehandling som et nytt lag.

Spørsmål: Hvordan vasker jeg Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax)-klutene mine?  
Svar: Vask mikrofiberhåndklærne du bruker til Hurtig Aqua-voks (Rapid Aqua Wax) i vaskemaskinen på lav temperatur. Bruk flytende vaskemiddel, ikke pulver, og bruk heller ikke tøymykner.

Sikkerhetsdatablad

pdf icon

Komplett sett med Hurtig Aqua-voks

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel