Rapid Aqua Wax Complete Kit

Den raskeste veien til varig glans

Rapid Aqua Wax er den best bevarte hemmeligheten innen bilpleie. Vår karnaubabaserte voks kan brukes rett på en våt bil umiddelbart etter at den er vasket, noe som gir deg en forbløffende hard voksoverflate på bare en brøkdel av tiden. Den kan brukes til å beskytte alle utvendige overflater inkludert lakk, plast, gummi og glass, og gir deg en bil du kan være stolt av.

Vinner av ‘Beste kjøp’-prisen i gruppetesten av våtvoks i Auto Express i 2015.

Den inneholder ekte karnaubavoks. 


Innhold:

  • 500 ml Rapid Aqua Wax
  • 2 blå mikrofiberkluter
  1. Vask bilen med en Autoglym-sjampo og la den være våt.
  2. Rist godt og påfør Rapid Aqua Wax)sparsomt på alle utvendige overflater unntatt frontruta. Det er tilstrekkelig å spraye 2–3 ganger per panel.
  3. Bruk den første rene mikrofiberkluten til spre Rapid Aqua Wax utover til det er et jevnt belegg på alle overflater.
  4. Poler til det skinner med den andre rene og tørre mikrofiberkluten.
  5. Ta et skritt tilbake og beundre resultatet.

Spørsmål: Er Rapid Aqua Wax egentlig en voks eller er det en polish, og anbefaler du at den brukes mellom Ultra High Definition Wax-behandlinger?
Svar: Rapid Aqua Wax er en voks og ikke en polish. Aquavoks inneholder karnaubavoks og er perfekt å bruke som «påfyll» mellom påføringer av Ultra High Definition Wax.

Spørsmål: Kan jeg bruke Rapid Aqua Wax på lettmetallfelger?
Svar: Ja, du kan bruke Rapid Aqua Wax på lettmetallfelger.     

Spørsmål: Kan du bruke Rapid Aqua Wax sammen med Super Resin Polish etter at du har vasket og tørket bilen?
Svar: Ja, hvis en bil har blitt polert med Super Resin Polish, kan Rapid Aqua Wax brukes som «påfyll» neste gang bilen vaskes, for å gjenopprette glansen. Rapid Aqua Wax skal alltid brukes på fuktig lakk, så det perfekte tidspunktet å bruke den er etter at bilen er vasket.

Spørsmål: Vil Aqua Wax fjerne Extra Gloss Protection?
Svar: Nei, Aqua Wax vil ikke fjerne Extra Gloss Protection. Aqua Wax vil legge seg på toppen av enhver eksisterende overflatebehandling som et nytt lag.

Spørsmål: Hvordan vasker jeg Rapid Aqua Wax-klutene mine?  
Svar: Vask mikrofiberhåndklærne du bruker til Rapid Aqua Wax i vaskemaskinen på lav temperatur. Bruk flytende vaskemiddel, ikke pulver, og bruk heller ikke tøymykner.

Product Video