Ultra High Definition Ceramic Coating

Vår beste og mest holdbare lakkbeskyttelse så langt. Keramisk coating som lukker inne den perfekte lakken, og legger grunnlaget for en silkemyk og speilblank lakk gjennom hele året.

Ultra High Definition Ceramic Coating er det mest slitesterke produktet vi noensinne har lansert. Gjennom utviklingen av produktet har våre kjemikere stadig funnet bedre sammensetninger for å skape en keramisk coating som henter ut en uovertruffen dybde i glansen. Ultra High Shampoo og Ultra High Definition Wax fremhever resultatet ytterligere og øker slitestyrken på behandlingen til det ytterste. Når man vil ta bilpleie til neste nivå, passer Ultra High Definition produktene sammen som hånd i hanske. Disse produktene gir deg et profesjonelt resultat og gjør behandling av bilen din enda enklere og tilfredsstillende. Pakken inneholder det du trenger for at coatingen skal feste til lakken og beskytte i opp til 12 mnd.

Hva følger med:

 • UHD Preparation (100ml)
 • UHD Ceramic Coating (100ml)
 • UHD Ceramic Coating Applicator
 • Preparation Cloth
 • Finishing Cloth


Uegnet til bruk på matt lakk.

Lakk-klargjøring med UHD Preperation

 1. Klargjøring av lakken før påføring av UHD Ceramic Coating er svært viktig for å oppnå et godt resultat.
 2. Forsikre deg om at kjøretøyet er rent, tørt og uten noen form for forurensing i lakken. Det er anbefalt å vaske bilen grundig med sjampo og fjerne asfaltflekker og piggstøv med tjærefjerner og claybar.
 3. For et perfekt sluttresultat må riper og andre overflateskader også fjernes med egnet polish og ripefjerner før coatingen påføres.
 4. Tørk grundig over alle lakkflater med UHD Preperation for å fjerne tidligere påført voks, olje og forseglere som fremdeles liger på lakken.
 5. Legg produktet direkte på Preperation Cloth og tørk deretter systematisk over lakken i rette linjer.
 6. Påse at alle overflater som skal forsegles blir tørket over.
 7. Overflødige produktrester kan fjernes med en tørr side av Preperation Cloth. Vend kluten regelmessig.

Før du begynner, planlegg påføringen grundig. Vi anbefaler at en firkant på ca 50x50cm behandles av gangen.

Hva er UHD Coating?

Produktet gir fantastisk beskyttelse og etterlater en glassaktig overflate som er utrolig slitesterk. Den inneholder aminofunksjonelle siloksaner og reaktive polymerer som fester seg svært godt til bilens lakk.

Hvordan er UHD Coating forskjellig fra andre typer voks og forseglere fra Autoglym?

UHD Coating er Autoglyms første semi-permanente belegg. Følgelig krever det et høyt nivå på forarbeidet, da finishen blir forseglet av coatingen. Voks (som Aqua Wax og UHD Wax) beskytter, men ikke i samme skala eller tidsramme. De kan også fjernes, noe som også gjelder forseglere (som Extra Gloss Protection).

Hvor lenge varer det?

Holdbarheten kan påvirkes av mange faktorer, f.eks kjørelengde kjørt, vær, klima, produkter som ble brukt til etterbehandling og hvor godt forarbeid som ble gjort før påføring. Vi anslår at produktet gir ett års beskyttelse hvis anbefalte retningslinjer overholdes.

Kan UHD Coating brukes på glass og plastikk?

Nei, produktet er spesialutviklet til bruk på lakk.

Hvordan kan man se at det er på tide med rebehandling?

Hvis vannet på nyvasket bil blir liggende mer enn ett minutt før det renner av lakken, er det på tide med en ny behandling.

Er det en fordel å legge flere lag med coating?

Man kan gjøre det, men effekten er begrenset og vi anbefaler det ikke.  Vedlikeholdsvask med UHD Shampoo og jevnlig påføring av UHD Wax er mer effektivt

Hva gjør jeg hvis jeg søler på rutene?

Bruk UHD Preparation for å fjerne det.

Hva beskytter produktet mot?

UHD Coating legger en sterk og holdbar barriere mot miljøforrurensing.

Hvilke produkter er best egnet til vedlikehold for å opprettholde coatingen best mulig?

UHD Coating er kompatibel med alle sjampoer og voksprodukter fra Autoglym, også Polar-serien. Vi anbefaler at UHD-sjampo brukes som en del av den vanlige vaskesyklusen, og UHD Wax kan brukes med jevne mellomrom gjennom året for å opprettholde beskyttelsen og finishen. Unngå bruk av slipeprodukter som poleringsmidler, samt løsemiddelbaserte produkt som f.eks. Tar & Adhesive Remover, da de kan redusere coatingens levetid. Hvis du trenger å bruke dette produktet, må du bruke UHD Coating på de behandlede områdene etterpå.

Unngå håndvask med sterke alkaliske kjemikalier (spesielt forhåndsspray), da dette kan påvirke holdbarheten til UHD Coating.

Er det ok å bruke UHD Coating i all slags vær?

Nei. Det anbefales å legge produktet i temperaturer mellom 10-25⁰C. Er det varmere fordamper produktet og herder for raskt og skaper en mye vanskeligere påføringsprosess. Er det for kaldt blir herdetiden lang, noe som betyr at du ikke får fullt utbytte av coatingent.

Kan man bruke andre applicatorer?

Ja, men den medfølgende applikatoren er spesielt utviklet for å gjøre påføringen optimal. Produktet er ikke testet med andre applicatorer.

Kan produktet legges på våt bil?

Nei, bilen må være ren, tørr og for-behandlet først.

Hvordan rengjøres applicatorn og klut?

Vaskes med tøysåpe, men unngå skyllemiddel.

Product Video