Instant Tyre Dressing

Et brukervennlig produkt som sprøytes på, og som kan brukes på våte eller tørre dekksider for å gi et lett skinn eller en matt overflate

Matte sider på dekkene ødelegger utseende til de perfekte hjulene dine. Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing) inneholder en holdbar beskyttelse av polymer silikon som gjør dekkene dine som nye igjen.

Pro Tip:Profesjonelt tips: Sørg for at siden av dekket er fri for smuss og gammelt belegg slik at Hurtigglansen får maksimal kontakt med gummien.

Advarsel:  Må ikke brukes på motorsykkeldekk.  

  1. Rist godt og påfør rikelig på sidene av rene dekk. Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing) kan påføres på våt og tørr gummi.
  2. La det tørke for å få en lett glans, eller fjern overflødig middel med en ren mikrofiberklut for en matt overflate.

Spørsmål: Kan Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing) brukes til å gi dekkene mine en matt overflate?
Svar: Ja, bare sprøyt Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing) direkte på dekkene på bilen din, og fjern overflødig middel med en mikrofiberklut. Dette vil gi dekkene dine en ren, matt overflate.

Spørsmål: Kan Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing) brukes til å gi dekkene mine en skinnende overflate?
Svar: Helt klart, bare sprøyt Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing) rett på dekkene og la den tørke. Dette vil dekkene dine en lett, skinnende glans.

Spørsmål: Må jeg tørke vekk restene fra lettmetallhjulene mine når jeg har påført Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing)?
Svar: Ikke få panikk hvis det drypper Hurtigglans for dekk (Instant Tyre Dressing) på lettmetallhjulene dine. Bare tørk lettmetallet med en mikrofiberklut. Hvis du går glipp av noe av restene, vill dette tørke og bli klart eller ikke være synlig.